SNS I SDPS POVEZUJU ISTI CILJEVI – BORBA ZA SOCIJALNU JEDNAKOST

LESKOVAC

 

Još jedan koalicioni partner Gradskog odbora SNS-a na predstojećim lokalnim izborima biće Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS), rečeno je na današnjoj  konferenciji za novinare u prostorijama ove stranke. Gordana Savić, lider SDPS  u Leskovcu, na trećem je mestu na odborničkoj listi, a prava žena, dok je na 19 mestu Igor Cvetković.

„Poput ostalih koalicionih partnera i SDPS deli našu viziju i energiju da Leskovac usmerimo u pozitivnom pravcu. Ujedinili smo se oko zajedničkih ciljeva, da u našem gradu obezbedimo bolje uslove za sve naše građane. U protekle tri godine urađeno je dosta toga na pomoći socijalno ugroženim stanovnicima, starima i osobama sa invaliditetom. Obezbedili smo udžbenike za siromašne đake, Ustanova za odraasle i starije je među prvima u Srbiji dobila licencu resornog ministarstva, realizovan je projekat gerontodomaćica, perosnalnih asistenata. Za socijalna davanja je budžetom za 2016. godinu izdvojeno 30 miliona više nego prošle godine, rekao je predsednik GrO SNS Goran Cvetanović.

„Zalažemo se za politiku koja podrazumeva jednake šanse za sve, brigu o svim kategorijama stanovništva, zalagaćemo se da te ciljeve u budućnosti unapredimo, naglasio je Cvetanović.

„Nekoliko godina smo u koaliciji sa SNS-om i smatramo da ova koalicija vodi Srbiju u bolje sutra. Zalažemo se za jednakost i pravdu, da svi imaju jednake šanse u zdravstvu, školstvu, socijalnom programu. Centar i socijalni rad i Ustanova za odrasle i starije uspeli su da za ovih nekoliko godina pokažu našim sugrađanima da mislimo na njih, da se trudimo da svima bude bolje, od onih koji su socijalno ugroženi, do onih koji su smešteni u Ustanivi za odrasle i starije. Mislim da će nas naši sugrađani prepoznati kao nekoga ko ih vodi u bolju budućnost i da će nam ukazati poverenje na svim izborima, rekla je Gordana Savić.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare