SNS čistio i u Vlasotincu

Omladina Srpske napredne stranke u Vlasotincu se svojim aktivnostima priključila akciji „Pomozimo komšiji“, koju je ova stranka nedavno pokrenula širom Srbije, saopšteno je iz te stranke .

Cilj akcije je da mladi različitim aktivnostima pomognu sugrađanima tokom hladnih zimskih dana.

Prvog dana akcije dvadesetak mladih očistilo je led ispred Doma zdravlja, dva dana kasnije oni su očistili led ispred OŠ „8. oktobar“, a na kraju je očišćen trotoar ispred pošte u centru grada. Mladima su se tokom čišćenja leda pridružili Zoran Stamenković, član Opštinskog veća, Svetislav Petrović, direktor JKP „Komunalac“ i Nenad Dimitrijević, tehnički direktor ovog preduzeća.


„Ukoliko ledeni dani potraju i narednih dana organizovaćemo slične akcije kako bi naši sugrađani što lakše podneli izuzetno jaku zima. Pored toga, spremni smo da našim sugrađanima pružimo i druge vidove pomoći. Pored pomoći onima kojima je ona najpotrebnija cilj nam je i da probudimo solidarnost, da osnažimo brigu za stare i bolesne koji nisu u stanju da brinu o sebi, posebno tokom hladnih zimskih dana“ ističe Marjan Stanković, predsednik Omladine Opštinskog odbora SNS Vlasotinca i dodaje da „čim vreme dozvoli mi ćemo nastaviti realizaciju projekta „Zajedno za lepšu okolinu“. U okviru ovog projekta mi smo od sredine 2015. godine organizovali šest akcija tokom kojih su naši aktivisti vredno radili na uređenju Vlasotinca i okoline. Imamo mnogo ideja šta sve možemo da uradimo kako bismo naš grad i okolna sela učinili što boljim i lepšim za život, imamo volju i energiju da sve to realizujemo, čekamo lepo vreme da krenemo sa novim aktivnostima. Odziv mladih za naše akcije je uvek odličan. Očekujemo da nam se pridruži što veći broj građana jer nam je potrebno lepše i čistije Vlasotince, a to ćemo najbolje učiniti tako što će svako dati svoj maksimum.“


Branislav Katić, zamenik predsednika omladine Opštinskog odbora SNS Vlasotinca kaže da je trotoar pored škole u ulici „AVNOJ-a“ bio je pod velikim slojem leda što je ometalo ne samo đake već i prolaznike s obzirom da se radi o veoma prometnoj ulici.

 


„Debeo sloj leda ispred pošte stvarao je velike nevolje prolaznicima, posebno penzinerima, tako da nam je čišćenje tog dela trotora bilo prioritetno. Bilo bi dobro da mladi organizuju što više ovakvih akcija bez obzira na svoju političku pripadnost. Mladi aktivisti SNS-a uvek spremni na akciju, uvek spremni za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija ne posustaju već svoje akcije prilagođavaju konkretnim potrebama žitelja opštine Vlasotince.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare