Šešelj sutra u Jablaničkom okrugu

 

LESKOVAC

U sklopu kampanje za predsedničke izbore lider Srpske radikalne stranke i njihov kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj obići će sutra  Leskovac (Široka čaršija, 10h), Lebane (ispred Doma kulture, 11:30h), Bojnik (Centar Bojnika, 12:15h) i Vlasotince (plato ispred Skupštine opštine, 13:15h). Ovom prilikom razgovaraće sa građanima, te radikali pozivaju sve zainteresovane da dođu i lično pitaju sve što ih interesuje.

Predrag Savić, sekretar Jablaničkog okružnog odbora SRS kaže da su se vremena promenila na gore i to dramatačno, tako da se mora nešto promeniti.

„Ne postoji politička partija u Srbiji koja nije obećavala borbu protiv korupcije i kriminala i ta obećanja naročito eskaliraju u predizbornim kampanjama, a kada se ti borci dočepaju vlasti sve utihne. Jedini srpski političar koji nije spreman da zaboravi je Vojislav Šešelj. SRS je stranka naroda i mi računamo na glasove svih onih građana koji žele da žive od svog rada. Još jedna bitna stvar se dešava na ovim predsedničkim izborima. Od svih parlamentarnih stranaka kandidata za predsednika, osim vladajuće stranke, ima jedino Srpska radikalna stranka, pa se postavlja pitanje koliko su ostale stranke merodavne za savete građanima koga treba glasati, ako iz svojih redova ne mogu kandidovati jednog člana iza koga bi stali i kojim bi se ponosili?“

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare