Savez za Srbiju u Nisu zahteva hitnu smenu pomocnika gradonacelnika, Milosa Bandjura

 NIŠ

Posle neprimerenog tvita o udovici ubijenog Olivera Ivanovica, Zeljko Veselinovic se povukao iz predsednistva Saveza za Srbiju.

Uvrede koje lideri Saveza trpe od režima nisu bile izgovor za njegovo neprimereno ponasanje. I dok se aktivnosti lidera Saveza na drustvenim mrezama pomno prate i uvelicavaju u tabloidima, verbalno nasilje funkcionera SNS-a prolazi ispod radara. 

Sena Todorovic, nezavisni novinar i osnivac NUNS-a je danas na tviteru na najgori nacin vredjana od zamenika gradonacelnika Nisa, Milosa Bandjura, koji ju je nazvao curkom i matorom zutom kuckom. 

Zbog svog neprimerenog ponasanja, Zeljko Veselinovic je odmah podneo ostavku na clanstvo u predsednistvu Saveza. 

Da li ce ostavku na funkciju zamenika gradonacelnika podneti i Milos Bandjur? Ili ce ignorisanjem ovog incidenta pokazati razliku izmedju “nase” i “njihove” Srbije?

Poznajuci manir “ostavki” koalicije na vlasti, gde se nakon “strpljivog cekanja bez funkcije” nakon seksistickog ispada prema novinarima, pojedinci domognu pozicija na najuticajnijim mestima drzavnih organa, Savez za Srbiju u Nisu zahteva hitno izvinjenje gradonacelnika Nisa i bezuslovnu smenu njegovog pomocnika, Milosa Bandjura. Ali trajnu i bez buducih eventualnih nagradnih funkcija! 

U suprotnom, jos jednom cemo biti u prilici da se uverimo u razmere farse koja je zapravo i jedino merilo njihove vlasti , navodi se u saopštenju  Savez za Srbiju u Nisu , koje u integralnoj verziji prenosimo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare