Humanitarnom predstavom „Scena bez imena“ Akademsko pozorište SKC otvara pozorišnu sezonu

NIŠ

 “Prošlu godinu obeležile su premijere, gostovanja, festivali, nagrade. Sve to uz ogromnu podršku naše publike. Ponosni smo na sve što je Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš ostvarilo u prethodnoj godini. Posebna nam je čast i zadovoljstvo što smo, uz pomoć vernih ljubitelja pozorišta, odigrali 15 humanitarnih predstava i tako smo u 2018. godini za lečenje naših sugrađana prikupili 80.000 dinara” kaže direktrka Studenskog kulturnog centra Niš Dragana Petković.

Igrajući teatar improvizacije Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš nastavlja humanu misiju i ove godine, stoga će repertoar u 2019. otvoriti upravo humanitarnom predstavom „Scena bez imena“.

“Igraćemo humanitarnom predstavom „Scena bez imena“ večeras, 15. januara u 21 sat, u našem pozorištu. Karte za predstavu biće dobrovoljni prilozi, ovoga puta namenjeni lečenju male Teodore Cvetanović (2017), kojoj je neophodna transplatacija koštane srži u inostranstvu” dodaju u SKC-u.

Do kraja januara, osim teatra improvizacije igraće se još četiri predstave i to 17. januara predstavu „Zeus EX“, 22. januar rezervisan je za predstavu „Mučenici“, a 24. za predstavu „Predrgađe“. Poslednjeg dana januara, 31. u četvrtak biće izvedena  predstava „Hadersfild“.

Karte se mogu kupiti u agenciji „Travego“, kao i u prostorijama Akademskog pozorišta na dan igranja predstave. Početak svih predstava zakazan je za 21 sat.

“Želimo da se zahvalimo publici koja već godinama prati naš rad, podržava naš trud i daje nam želju da na svakom izvođenju predstave budemo još bolji i kreativniji – zbog te publike i ljubavi prema pozorištu koju delimo sa njom mi postojimo! Ove godine igraćemo i naše kultne predstave, ali ćemo pokazati i nešto novo i sasvim drugačije kroz nekoliko premijera koje nas očekuju” kažu u Akademskom pozorištu Studentskog kulturnog centra Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare