Saša Radulović posetio Medveđu

MEDVEDJA

Predsednik Pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović obišao je juče povereništvo i novootvorenu kancelariju u Medveđi gde je razgovarao sa građanima o najvećim problemima ovog malog mesta na jugu Srbije i o načinima na koji bi oni mogli biti rešeni.

U razgovoru su učestvovali i Olivera Jović, okružna koordinatorka za jablanički okrug i članica glavnog odbora Dosta je bilo, kao i Slaviša Mihajlović, opštinski koordinator za Bojnik.
Građani Medveđe su se žalili na eksploataciju rudnih bogatstava i probleme sa rudnikom Lece koji je doveden u stečaj lošim upravljanjem.

Brine ih naročito i ogromna nezaposlenost mladih ljudi, bezbednosni problemi, kao i međuljudski odnosi u ovoj multinacionalnoj sredini.
Nakon interesantne i interaktivne razmene mišljenja sa članovima i simpatizerima, Radulović je obišao lokalnu pijacu i Dom zdravlja.
“Dosta je bilo nastavlja da raste. Za DJB svaki grad i selo su podjednako važni.
Širimo mrežu svojih kancelarija i odbora po čitavoj Srbiji. Od izbora 2016. godine do danas smo izgradili najjaču opozicionu organizaciju na terenu, sa preko 80 odbora, 65 kancelarija i preko 5.000 članova”, saopšteno je iz ovog pokreta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare