Saobracajnoj policiji donacija vredna 3,5 miliona

NIŠ

Saobraćajna policija u Nišu dobila je novu opremu vrednu 3,5 miliona dinara, među novom opremom je uređaj za detektovanje psihoaktivnih supstanci kod vozača i oprema za vozilo “presretač“, koje će se uskoro naći na niškim ulicama. Donaciju je Saobraćajnoj policiji uručila Vladislava Ivković, pomoćnica gradonačelnice Niša.           

Major Nenad Živković, načelnik odeljenja Saobraćajne policije u Nišu istakao je da će nabavka ove opreme u mnogome olakšati rad policijskih službenika odeljenja Saobraćajne policije.

     „Dobili smo i uređej za detektovanje psihoaktivnih supstanci kod vozača. Mi već imamo jedan ovakav uređaj i ovo je drugi i imaćemo  mogućnost da pokrijemo veći broj vozača“, kazao je Živković.

     Vladislava Ivković je istakla da na ovaj način grad doprinosi  boljem, kvalitetnijem i efikasnijem  radu Saobraćajne policije u gradu.Dodala je da je kroz program Saveta nabavljena i oprema za vozilo „presretač“.

         „U pitanju je radar koji je već  upućen na montiranje a uskoro će se i tako opremljeno vozilo naći na niškim ulicama koje  će biti u funkciji bezbednog odvijanja saobraćaja“, istakla je Ivković.

         Prema njenim rečima program Saveta za 2022.godinu je već donet i ukupna vrednost programa je 95 miliona  dinara.Od tih sredstava  preko 13,5  miliona se opredeljuje za rad Saobraćajne policije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare