Sajt Regionalne informativne agencije JUGpress ponovo radi

LESKOVAC-VRANJE-NIŠ

Poštovani čitaoci JUGpress-a, dragi prijatelji, zahvaljujemo svima koji su se prethodnih dana javljali da pitaju šta se dešava sa našim sajtom, evo, ponovo smo se vratili i to je u ovom trenutku najvažnije.

Naš tim zadužen za tehničku podršku uspeo je da otkloni posledice ozbiljnog napada na sajt JUGpressa i pokušaja upada u naš sistem. Budući da je i u prošlosti naša medijska kuća već bila na udaru na sličan način, sumnjamo da se opet radi o pokušaju vršenja pritiska zbog naše objektivne, profesionalne i “ni po babu, ni po stričevima”, uređivačke politike.

Našoj vernoj čitalačkoj publici beskrajno zahvaljujemo na podršci i strpljenju, uz poziv da i nakon ovog manevra “određenih” pojedinaca i grupa kojima smeta rad i postojanje JUGpress-a, još snažnije bude uz našu kuću i naše novinare, čiji je jedini cilj, rad u javnom interesu, odnosno, isključivo u interesu građana.

Dok nisu otklonjeni problemi sa sajtom tekstovi su objavljivani na fejsbuk strani #JUGpress a zbog arhive bice retroaktivno objavljeni i na sajtu.

Vaš JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
trackback
Onlajn nasilje je oflajn nasilje | SHARE FoundationSHARE Foundation
10 meseca pre

[…] su pokušaji upada u njihov sistem. Sajt je nedavno pretrpeo dva ozbiljna napada, prvi u periodu od 15-17. maja i drugi 21. juna, ali zahvaljujući brzoj reakciji njihovog tima za tehničku podršku, posledice […]