Roštiljijada drugi dan: Fenomenalni Van Gog

LESKOVAC

 

„Pre mesec dana smo svirali u Rači i tu smo obišli jedan divni mladi bračni par, ispričao je večeras u Leskovcu novinarima lider grupe “Van Gog”  Zvonimir Đukić Đule.

“Mladoženja je svoju tadašnju devojku zaprosio u Inđiji na našem koncertu i bili smo njihovi gosti u Rači. Ljuljali smo bebu i to je bilo zaista lepo iskustvo. Oni su ljubav započetu na našoj bini krunisali bebom. Zato poručujemo svima pravite bebe, budite svoji, mislite svojom glavom, jer izgubljeno je samo ono čega se odreknete!“

Prosidba na koncertU “Van Goga” pala je i u Leskovcu 2015. godine,  na sceni.

Đule kaže da se to više puta do sada dogodilo.

Drugo veče Roštiljijade započeo je bend „Lightmotiv“, a nakon njih svoj koncert imala je i grupa „Južnjaci“.

Koncert večeri priredio je „Van Gogh“, svirajući puna dva i po sata u svom stilu, nadahnuto, brzo, energično i uz stalne kontakte lidera grupe Zvonimira Đukića Đuleta sa publikom.

On je silazio i sa bine u publiku, grleći se i slikajući sa obožavaocima i tim činom izazivao histeriju u prvim redovima.
Prisećajući se nastupa na istom mestu 2015. godine Đule je rekao da se radi o jednom od pet najlepših, najemotivnijih, najenergičnijih i najboljih na turneji.


„Ovde su divni ljudi i divna je publika. Inače, za 31 godinu koliko grupa Van Gogh postoji sakupilo se različite publike, ne samo u Leskovcu, nego svuda gde nastupamo. Drago mi je da omladina u prvom redu zna pesme koje su nastale u momentu kada ne samo da se nisu rodili, nego nisu ni bili planirani da se rode,“ preneo je svoje utiske Djule.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare