Rekonstrukcija 200 metara Radničke ulice

LESKOVAC

Radnička ulica se rekonstruiše, a sredstva za rekonstrukciju kolovoza, vrednu milion dinara, obezbedilo je Preduzeće ”Putevi Srbije”.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza počeli su danas i trajaće nekoliko dana. Na oko 200 metara, dotrajali sloj asfalta, biće zamenjen novim.Posao je poveren Preduzeću ”Trejs”.

” Rekonstrukcija ulice Solunskih ratnika je bio zahtev lokalne samouprave prema ”Putevima Srbije”, a pored toga dogovoreno je da se nakon završetka radova ovde, izvodjač  preseli na raskrsnicu Vlajkove i Radničke ulice, kako bi i ona bila sanirana. Po novoj prekategorizaciji, ovom saobraćajnicom upravlja Preduzeće ”Putevi Srbije” , kao  Vlajkovom,  državnim putem prema Vučju i delom Radničke, do Sime Pogačarevića.

Nikolić je, kad već spominje ulicu Sime Pogačarevića, najavio da uskoro treba da počne rekonstrukcija i ove vrlo značajne saobraćajnice na ulazu u grad.

” To je, takodje, državni put i mislim da će radovi početi vrlo brzo.Rehabilitovaće se čitava deonica sdo auto-puta, odnosno do Nomanice. Projektom su predvidjene i kružne raskrsnice i sve ono što jedna moderna saobraćajnica treba da sadrži.Saobraćaj u ulici Solunskih ratnika se, zbog radova odvija naizmenično, i tako će biti i u narednih nekoliko dana “, rekao je Nikolić.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Divna
Divna
5 godine pre

Jos jedna u nizu novih saobracajnica u Leskovcu, svaka cast.