Razresenja, izbori, imenovanja

LESKOVAC

Na dvadesetoj sednici Skupštine grada Leskovca došlo je do kadrovskih promena u ustanovima i organima Leskovca, Stanislavu Grujiću, diplomiranom glumcu, je istekao mandat direktora Narodnog pozorišta. Odlukom Skupštine grada Leskovca njemu je poveren novi mandat i on će i dalje obavljati ovu funkciju. Zbog podnošenja ostavke razrešen je i Milenko Milenković, direktor JP „Urbanizam i izgradnja Leskovac“. Novi direktor biće Novica Nikolić, diplomirani inženjer elektrotehnike. Ostavku je podneo i predsednik Nadzornog odbora JP „Urbanizam i izgradnja Leskovac“ Slobodan Milenković, a tu funkciju će ubuduće obavljati Novica Nikolić, dipl. inženjer građevine.

Novog direktora dobilo je i JP „Gradska autobuska stanica Leskovac“. to je Ivan Đorđević, diplomirani pravnik, a razrešen je Žikica Stojanović. Zbog isteka mandata razrešen je i Nadzorni odbor JP „Gradska autobuska stanica Leskovac“ i imenovan novi u sastavu Budimir Stojiljković, predsednik, Dragana Ranđelović, član, i Goran Stanimirović, član iz reda zaposlenih. Iz istog razloga imenovan je i novi Nadzorni odbor JP „Dom“ u sastavu Jovan Jović, predsednik, Predrag Stamenković, član i Nebojša Đokić, član iz reda zaposlenih. Ivana Cvetković, diplomirani ekonomista, postala je predsednik Nadzornog odbora Turističke organizacije grada Leskovca, a istu funkciju u Domu kulture Grdelica obavljaće Marija Stojanović Todorović. Dragan Radović je postao član Upravnog odbora LKC-a iz reda zaposlenih.

Došlo j ei do promena u sastavu Gradske izborne komisije. Miroslav Kerstić, diplomirani pravnik i dosadašnji zamenik predsednika GIK-a imenovan je na funkciju predsednika, a Veroljub Mićić dipl. pravnik je postavljen za zamenika. Jelena Kocić, dipl. pravnik, je novi zamenik sekretara GIK. U stalni sastav GIK-a kao članovi izabrani su Milena Tomić, dipl. pravnik, Milan Ničić, master geograf, dok će Marija Savić, dipl. filolog/anglista biti zamenik člana GIK u stalnom sastavu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
da vrati kadrove iz beograda
da vrati kadrove iz beograda
5 godine pre

Devojka se voli vise od posla. Ipak, on godinama bira posao. Vise nije moglo da se trpi…ni ostali…uvalice ih u nesto nerealnim zahtevima za partiju, za Tita, za licne stvari…Oseca se vestacka atmosfera zajednistva koju plasira javnosti, da sakrije istinu. Od blago i lepo, niko ne bega. Nego da si vrne onaj kapacitet iz Beograd, Zareta i Oljicu, pa da im preda preduzece na odgovornost, da ga vode, lepo izvuku iz krizu svojom sposobnoscu, koju su stekli tokom rada.