Proglašeni najbolji u vranjskom sportu u 2022. godini

VRANJE

Na tradicionalnom izboru za najbolje u vranjskom sportu u protekloj godini, za najbolju sportistkinju proglašena je Nevena Pozdnjakov, kapiten OK „Panda“, dok je najbolji sportista Miloš Trajković, član KMF „Vranje“. Najbolji sportski klub  u 2022. godini je KMF ,,Vranje“.

Stručnjak u oblasti sporta za 2022. godinu je trener Streljačkog kluba „Vranje“, Davor Mitrov. Sportski radnik godine je Oliver Tončić, predsednik Odbojkaškog kluba „Panda“,  a  najbolji trener Goran Jović  KMF „Vranje“.

Nagrada za sportsko iznenađenje u pojedinačnoj konkurenciji pripala je Mihajlu Disiću, reprezentativacu SU „Iron MMA Team“, a u ekipnoj  Karate klubu „Vranje“.

Specijalna sportska priznanja za 2022. godinu pripala su Jelki Mitrović, sportskoj novinarki i Stefanu Dodiću rukometnom reprezentativcu.

Nagrade za posebno angažovanje i dostignuća u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi u prethodnoj godini  pripale su AK „Vranjski Maratonci“ i Siniši Stankoviću članu AK „Vranjski maratonci“.

Nagrade za životno delo dodeljene su Staniši Markoviću, džudisti i planinaru i Svetislavu Ivkoviću, za dostignuća u oblasti sporta.

Dodeljena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim nadama Grada Vranja.

Posthumno priznanje uručeno je porodici nekadašnjg fudbalera Dragana Golubovića-Goluba.

Ceremonija dodela nagrada najboljima u vranjskom sportu u 2022. godini, održana je u ponedeljak veče. Događaj kome su prisustvovali  predstvanici gradske vlasti i javnih preduzeća priređen je u okviru obeležavanja Dana grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare