Prodato devet parcela u valsništvu grada

PRODATO DEVET PARCELA U VLASNIŠTU GRADA

Na sednici Gradskog veća usvojeno je devet odluka o otuđenju iz javne svojine neizgrađenog građevinskog zemljišta, po okončanom postupku javnog nadmetanja.

Odlukom Gradskog veća o raspisivanju oglasa za otuđenje putem javnog nadmetanja neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini od 14. jula ove godine pokrenut je postupak za otuđenje, raspisan je javni oglas i formirana je komisija za sprovođenje postupka otuđenja. Javni oglas je objavljen u listu Večernje Novosti 5. avgusta, dok je 15. septembra komisija sprovela postupak javnog nadmetanja. Za javno nadmetanje je bila oglašena 31 lokacija, a za devet lokacija je pristiglo 19 prijava ponuđača.

Oni koji su na tenderu dali najpovoljnije ponude dužni su da u roku od 30 dana isplate iznos i, na osnovu mišljenja gradskog javnog pravobranioca, zaključe ugovor sa Direkcijom za urbanizam i izgradnju, obrazložio je načelnik Gradske uprave za imovinu i imovinsko pravne poslove Miloš Cvetanović.

Usvojen je i predlog rešenja kojim se otuđuje gradsko građevinsko zemljište u javnoj svojini grada neposrednom pogodbom, radi formiranja građevinske parcele u korist Jasmine Cekić iz Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare