Prodata zaplenjena vozila Zdravstvenog centra

VRANJE

U Vranju je održana javna licitacija na kojoj je prodato šest vozila Zdravstvenog centra koja su, 3. novembra, zaplenjena po izvršnoj sudskoj presudi lekara Hitne pomoći.

Predrag Stanojević, advokat dr Miloša Petruševića, kome Zdravstveni centar na ime neisplaćenih zarada duguje novac, izjavio je da je intresovanje za licitaciju bilo veliko, ne samo kupaca iz Vranja već i drugih gradova u Srbiji.

Radi se o tri putnička i jednom kombi vozilu, kao i o dva pikapa, koja su se koristila za prevoz medicinskog otpada, a ne o kolima hitne pomoći kako je svojevremeno izjavilo novo rukovodstvo Zdravstvenog centra.
Pobedila su dva kupca koji će novac morati da uplate u roku od pet dana. Početna cena ponuđenih vozila bila je 70 odsto od procenjene vrednosti ovlašćenog sudskog veštaka.

Stanojević nije rekao koliko je uzeto novca za prodata vozila. Po njegovom mišljenu biće dovoljno da se pokrije iznos koji njegovom klijentu pripada po sudskoj presudi.

Vranjski Zdravstveni centar dr Petruševiću, koji je u ovoj ustanovi zaposlen od januara 2012. godine, duguje novac za neisplaćene zarade za duži vremenski period.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare