Dodeljeni sertifikati za početnike u biznisu

VLASOTINCE

U okviru projekta Godina preduzetništva u Vlasotincu, podeljena su 44 sertifikata polaznicima obuke za početnike u biznisu i devet sertifikata polaznicima obuke u oblasti marketinga i prodaje.

“Projekat smo realizovali kroz različite komponente, a krajni cilj je formiranje fonda za finansijsku podršku mladima za otpočinjanje sopstvenog posla, kroz podelu grantova, start ap kredita sa 30% bespovratnih sredstava, kredita za trajna, osnovna i obrtna sredstva za postojeće privredne subjekte i slično. Prednost u svemu ovome imaćete vi koji ste prošli deo naših obuka i imate sertifikate “, rekao je koordinator projekta Marko Marković.

vlasotince-sertifikati-za-pocetnike-u-biznisu-2

vlasotince-sertifikati-za-pocetnike-u-biznisu-1

vlasotince-sertifikati-za-pocetnike-u-biznisu-3
Zamenik predsednika opštine Boško Stančić rekao je da lokalna samouprava sa svoje strane čini sve da preduzetnicima olakša poslovanje,.

“. Blizu 1200 preduzetničkih radnji na području vlasotinačke opštine govori u prilog tome da nije neisplativo biti sam svoj gazda. Ali, ukoliko želite da napredujete i u poslu i u životu neophodno je da se stalno usavršavate na raznim poljima. Takođe su neophodni veliki rad, trud i upornost u onome što radite. Preduzetnički duh koji želimo da probudimo će vam takođe biti preko potreban”, rekao je Stančić.

U ime Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, sa kojim opština Vlasotince sprovodi projekat, Jelena Pavlović je istakla je u planu da se do kraja godine broj dobitnika sertfikata bude udvostručen.

“Ako bar polovina od vas pokrene sopstveni biznis opština I region imaće višestruke koristi”, rekla je ona.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare