Pristalice Vuka Jeremića aktivne u Bujanovcu

BUJANOVAC

Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića, koji je na prošlim predsedničkim izborima podržao Vuka Jeremića, reorganizuje se u Narodnu stranku na čijem čelu će biti upravo Vuk Jeremić.

Članovi i simpatizeri Narodne stranke, na čelu sa predsednikom bujanovačkog odbora Sašom Arsićem, danas su na gradskom trgu u Bujanovcu upoznavali građane sa programom i ciljevima stranke, a potpisivan je i stranački Proglas za Srbiju.

„Vuk Jeremić je na prošlim predsedničkim izborima bio kandidat naroda kojeg smo mi iz tadašnjeg Narodnog pokreta Srbije zdušno podržali“, ističe Arsić.

„Za zajednički ciljeve se moramo zajedno boriti – udruživati, ukrupnjavati, zbog toga se naš pokret integrisao sa Jeremićem u Narodnu stranku – zbog zajedničke borbe za našu Srbiju koja, kao što se kaže u Proglasu, prolazi kroz duboku moralnu, društvenu, ekonomsku i političku krizu“, naglašava prvi čovek Narodne stranke u Bujanovcu.

Arsić je dodao i da očekuje da na predstojećoj izbornoj skupštini stranke, koja je zakazana za 22. oktobar u Beogradu, za predsednika Narodne stranke i zvanično bude izabran Vuk Jeremić, a za njegovog zamenika Miroslav Aleksić.

Inače, Narodna stranka već ima razvijenu stranačku infrastrukturu u Pčinjskom okrugu – lokalni odbori su formirani u Bujanovcu, Vranju, Surdulici,  Vranjskoj banji, Vladičinom hanu i Trgovištu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare