Konkurs “Evropske škole debate”

NIŠ

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci”  raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.

Od ove godine radionice će se održavati i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao I prethodnih godina u Beogradu i Nišu. Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao I članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom.

Ohrabrujemo srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na

Evropskoj školi debate.

Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.

Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji se može pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare