Preminuo Ninoslav Radičević, dopisnik Sportskog žurnala i novinar internet portala Infodesk Vlasotince

VLASOTINCE

U Vlasotincu je danas, u 68. godini, iznenada preminuo poznati vlasotinački sportski novinar Ninoslav Radičević, dopisnik “Sportskog žurnala” i internet portala “Infodesk Vlasotince” iz grada na reci Vlasini.

Danas u podnevnim satima obreo se na radnom zadatku u SRC “Vlasina” na 1. Uskršnjem mini basket festivalu na kome je učestvovalo preko 500 dece rođene 2012. godine i mlađe. Ni brza i pravovremena reakcija medicinske službe na licu mesta nije pomogla, kao ni lekara u leskovačkoj Opštoj bolnici gde je bio hitno prebačen.

Ninoslav Radičević je bio dopisnik “Sportskog žurnala” od prvih dana od osnivanja ovog sportskog lista. Poslednjih desetak godina je uporedo sa sportskim žurnalom bio i sportski novinar internet portala “Infodesk Vlasotince”. Krasila ga je objektivnost u svom radu, a njegova posvećenost prema  fudbalu, i vlasotinačkom sportu uopšte, bila je nemerljiva i dragocena.

Najviše njegovom zaslugom, kao urednikom i ponovnim pokretačem, današnji bilten “Vlasina” koji je od 1926. godine bio vlasotinački list, posle tri prekida sa radom, 1995. godine ponovo se našao pred čitaocima, ovog puta, kao glasilo u opštini Vlasotince.  

Sahrana će se obaviti na gradskom groblju u Vlasotincu, a datum i vreme biće naknadno objavljeni. (kraj) VS/SM

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare