Premijerka, zaključak i “gradonačelnici koji žele 5 minuta slave”

LESKOVAC

Kaže premijerka sabajle da Vlada Srbije povlači Zaključak, koji je donela pre nekoliko dana “na molbu predsednika” ali je mLLogo ljuta na “tamo neke gradonačelnike i direktore bolnica” koji, zamislite, daju izjave iz svojih sredina “zbog pet minuta slave”, kako reče premijerka.

Dakle, premijerka nipodaštava svoje saradnike po unutrašnjosti Srbije.
Ne pominje pritisak struke (novinarske) preko udruženja jer joj to, očigledno , nije bitno.

Molim da ovu stvar imaju u vidu svi budući pregovarači sa premijerkom o bilo kakvim medijskim strategijama.
Ljute premijerku i lažne vesti i navede primer objava po društvenim mrežama.

Dal premijerka ne zna razliku izmedju medija i drustvenih mreža ? Premijerku su mnogo naljutile i objave o tome da volonteri SNS naplaćuju usluge. jel zaboravila da govori kao premijerka SVIH gradjana ili sebe doživljava samo kao glasnogovornika svoje stranke?

Kaže premijerka i da će “sad mnogo napora morati svi da ulažu u borbi protiv lažnih vesti, umesto da se bave pandemijom”.

Odakle zna da će biti “mnogo lažnih vesti” koje, inače, uglavnom plasiraju portali za koje je vrlo upitno ko stoji iza njih i kolikos u bliski, zapravo, odredjenim strukturama.

A, pri tome, vrlo su angažovani i u plasiranju govora mržnje .

I, naravno, što bi se time bavili ljudi koji se bave pandemijom?

Za šta služe silne press službe u Vladi, ministarstvima, gradovima i opštinama?

Sigurno ne da nikad ne bi odgovarali na pitanja novinara ili da odgovaraju sa više dana zakašnjenja.

Ljiljana Stojanović

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jordan
Jordan
4 godine pre

Ziveo Pantela…

Sandra
Sandra
4 godine pre

Najbolja zastita u ove dane je da ostanemo kuci i slusamo samo sebe. Tesko ce nas premijerka opravi. Cas toplo, cas ladno. Zeni odluci vise dal oces il neces da Srbija ima i delove van Bg. Meni je centar sveta moja porodica , pa moj grad. Beograd, pa za njega me briga isto ko njega za Leskovac. OSTANITE KUCI.

Sandra
Sandra
4 godine pre

Samo ona treba da se pojavi na tv i zna se ko jos. Mi iz provincije dobri smo jedino ko mutavi glasaci. Ma briga me za Bg. Mene interesuje moj grad.I gradonacelnik me ne zanima, zanima me vest da bih preduzela mere zastire na osnovu informacije. U Bg setaju bez kazne kad im sd cefne. U Le svi staci udareni po dzep. I treba al treba i ove u Bg.