Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

VRANJE

U pozorištu ,,Bora Stanković” biće odigrana predstava ,,Život u tesnim cipelama” u petak, 19. januara, u 20 časova koju je po tekstu Dušana Kovačevića na scenu vranjskog treatra postavio David Alić.

Na dečjoj sceni u nedelju, 21. januara, od 12 časova biće izvedena predstava ,,Crvenkapa”, koju je po motivima Braće Grim režirao Bojan Jovanović.

Na bioskopskom repertoaru predstojeće subote, 20. januara, biće prikazana dva filma.

U terminu za decu od 12 časova prikazivaće se,,Mirakulus film – Pustolovine Bubamare i Crnog mačka”.

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

,,Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi”, stoji u opisu filma.

Na večernjoj sceni od 18 i 21 sat je komedija ,,Sluga 2” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

,,U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče. Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča”, kratak je opis filma.

Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici,  mogu se kupiti i onlajn na sajtu pozorišta. (kraj) DC/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare