Povodom Dana sanitetske službe besplatni pregledi u niškoj Vojnoj bolnici

NIŠ

Vojna bolnica u Nišu sutra organizuje besplatne specijalističke preglede za građane. Ovi pregledi organizuju se povodom Dana sanitetske službe  a u okviru obeležavanja godišnjice Sanitetske službe i akcije Ministarstva odbrane.

Pregledi će se obavljati u vremenu od 8 do 14 časova. Planirano je za svaku specijalističku ambulantu 20 pregleda, a građani za preglede mogu da zakažu danas i sutra na telefone 018 /555-054 i 018/555-061.

U Vojnoj bolnici Niš preglede će vršiti specijalisti kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, neurologije, opšte hirurgije, oftalmologije, otorinolaringologije i urologije.

U okviru besplatnih pregleda radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i druge dijagnostičko-terapeutske procedure, ali isključivo po indikacijama lekara specijalista.

Povodom Dana sanitetske službe njegovo preosveštenstvo Vladika niški gospodin Arsenije služiće parastost žrtvama pegavog tifusa a nakon toga biće položeni venci na spomen obeležj u krugu Vojne bolnice.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare