Posteljine za odeljenje ginekologije

LESKOVAC

Forum žena Srpske napredne stranke poklonio je 40 posteljina Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Leskovcu, a povod je 8. mart, Međunarodni dan žena. Reč je o donaciji koju su članice ovog foruma same prikupile.

Tanja Marinković iz Foruma žena Gradskog odbora SNS Leskovac kaže da je cilj ove akcije želja da se pomogne Odeljenju ginekologije i akušerstva i pruži podrška ženama koje se pripremaju za najvažniju ulogu u svom životu.

„Kažu da sva ljubav sveta počinje i završava se majčinstvom i zato smo organizovale ovu akciju „Mamama s ljubavlju“. Naš cilje je da radimo na kontinurianom jačanju žena i podršci u sve što rade i ova skromna donacija je deo tih napora.“

Na poklonu je zahvalila dr Slađana Stojanović, načelnica Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo Opšte bolnice Leskovac, istakavši da se radi o prekopotrebnim stvarima.

„Posteljina je potrošni materijal, često se menja i zaista nam je uvek neophodna. Takođe apelujemo da oni koji mogu pomognu i doniraju i pelene i sve ono što nam je neophodno.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lina
Lina
5 godine pre

Na posteljine se i ne obrati paznja posle porodjaja …. Sestre su te koje boravak tamo cine da bude gori nego sto jeste ….

vesna038
vesna038
5 godine pre

Bravo za forum zena SNS