Porodica iz Niša zbog požara ostala bez firme, potrebna joj je pomoć

NIŠ

 Porodici Srđana Draškoviuća čija je celokupna imovina stradala u  požaru koji je u noći između petka i subote, 24. i 25. februara, zahvatio četiri kuće u Velepoljskoj ulici u Nišu, potrebna je pomoć privrednika kako bi nastavili da rade. Porodica je pretrpela veliki gubitak jer je požar zahvatio i u njemu je izgoreo i magacin u kome su se nalazile zalihe robe.

                       Draškovići imaju firmu za veleprodaju kozmetike, a iznajmljenom magacinu izgoreli su im kozmetički proizvodi vredni 6,5 miliona dinara.

                     “Na žalost, nemamo osiguranje tako da možemo da nastavimo dalje da poslujemo ukoliko nam u pomoć priteknu naši kupci i dobavljači, ali i ostali privrednici, koji shvataju u kakvoj se situaciji nalazimo”, kazala je Ksenija Maslovari, Srđanova ćerka i direktorka firme “Nivia” .

                      Prema njenim rečima, veliki broj proizvoda uništenih u požaru je avansno plaćen, iz kredita koji sada stiže na naplatu.

                         “Svaka pomoć i svaka donacija su nam dobrodošle, kako bi mogli da nastavimo da radimo. Uzdamo se u solidarnost naših kolega privrednika, oni su nam jedina nada”, kazala je Maslovarić.

                            Svi koji žele da pomognu ovoj porodici iz Niša da nastavi da posluje mogu da to učine putem žiro-računa 170-0030032843000-69.

                           U požaru u Velepoljskoj ulici u Nišu nije bilo povređenih, iako je požar izbio oko ponoći kada je većina ljudi spavala.

                           Policijska uprava Niš, juče je saopštila da je uviđajem ustanovljeno da je požar izazvao kvar na elektroinstalacijama jednog od tri automobila koji su bili parkirani u garaži.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare