POKRET „PRAVDA I RAZVOJ“ SA DEMOKRATAMA I REFORMISTIMA

LESKOVAC

 

Predizbornoj koaliciji DS-a i Reformističke stranke priključio se i „Pokret pravda i razvoj“, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u prostorijama GrO DS u Leskovcu.

Pristupanju Pokreta „Pravda i razvoj“ demokratskom frontu u Leskovcu, čiju okosnicu čini DS, potvrdili smo našu spremnost i zrelost da Leskovcu ponudimo adekvatnu alternativu gradskoj vlasti, koju predvodi SNS, rekao je predsednik ovog Pokreta Grujica Ivković.

„Dosta je Leskovcu praznih priča, lažnih investicija, novih obećanja i borbe protiv kriminala i korupcije. Napominjemo da niko u Leskovcu nije odgovarao za pljačku preduzeća koja su privatizovana za vreme Vlade Vojislava Koštunice. Umesto toga, kriminalci su slobodni građani i finansijeri sadašnje pogubne politike gradske vlasti. U Demokratskoj stranci smo prepoznali snagu koja Leskovcu može da ponudi bolju budućnost, otvaranje novih radnih mesta, a u Saši Stojanoviću, našem kandidatu za gradonačelnika, poštenog i časnog čoveka, privrednika i kulturnog radnika koji nema nameru da sa pozicije gradonačelnika Leskovca raketira potencijalne investitore“, rekao je on.

Na pitanje novinara da li ima saznanja da sadašnji gradonačelnik raketira investitore, Grujić je odgovorio da govori uopšteno o raketiranju koje postoji na nivou Srbije, o čemu mediji svakodnevno izveštavaju.

„Neka se nađu ti koji raketiraju, a ako naš gradonačelnik to ne radi, svaka mu čast, pružićemo mu ruku“, rekao je Grujić.

Grujić uveren da će SNS, ako ponovo pobedi na izborima,  dodatno umanjivati penzije i smanjuje plate, kao i to da je „aktuelna gradska vlast potrvrdila nesposobnost u privlačenju novih investicija, uz bezobzirno hvaljenje uspesima prethodne gradske vlasti, koja je u Leskovac dovela „Juru“, „Džinsi“ i „Falke“.

Potpredsednik Gradskog odbora DS Saša Stojanović je rekao da će opozicioni demokratski blok do kraja januara biti u potpunosti oformljen, tako da će se tada znati koliko stanaka i udruženja građana će da ga čini.

Stojanović je naglasio da je naše društvo „visoko korumpirano“ i podsetio je prošlo godinu dana od pada plafona škole u Vučju i da za to niko nije odgovarao.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Madagaskar
Madagaskar
8 godine pre

Komedija 🙂