Poharali stolarsku radionicu

LESKOVAC-LEBANE

Leskovačka policija saopštila je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili  19. decembra , u večernjim satima , D. P. (37) i S. P. (31) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

 

Oni se terete da su razvalili ulazna vrata stolarske radionice iz koje su nakon premetačine otuđili trakastu šlajfericu za drvo, električnu bušilicu, baterijsku šrafilicu i elektirčnu brusilicu. Alat je pronađen i vraćen vlasniku.

 

Pripadnici policije identifikovali su i osamnaestogodišnjeg muškarca osumnjičenog da je u toku noći 18/19. decembra tekuće godine u Lebanu iz prodavnice na kojoj je prethodno polomio izlog, ukrao  novac, mobilni telefon i cigarete, čija se vrednosti procenjuje na oko 60.000 dinara.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

 

Inače, policija je za vreme proteklog verskog praznika Sveti Nikola, u prethodna dva dana pojačala preventivno – represivne mere sa ciljem očuvanja stabilnog javnog reda i mira, imovine građana i bezbednog odvijanja saobraćaja na ulicama grada.

 

Preventivno prisustvo policijskih službenika na bezbednosno “kritičnim“ mestima dalo je pozitivne rezultate i na području koje pokriva Policijska uprava Leskovac nije bilo narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda sa poginulim i teže povređenim licima, navodi se u saopštenju

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare