PODELJENE NAGRADE ZA “PODARI ISMEH”

LESKOVAC

Prvo mesto među vrtićima na takmičenju “Podari osmeh” dodeljena je Niki Momčilović iz vrtića „Ciciban“ Leskovac, a među pripremnim predškolskim grupama prvo mesto pripalo je Nikolini Stojković, vrtić „Lane“ Leskovac, drugo Janji Petković PPG OŠ „Vuk Karadžić“ Leskovac i treće Lari Milenković PPG „Gorina“ PU „Majski Cvetovi“ Vučje.
Prelazni pehar u kategoriji vrtića na manifestaciji osvojio je vrtić „Ciciban“ Leskovac, a u kategorijiu okviru škola pripremna predškolska grupa vrtića „Lane“ Leskovac.

Povodom Svetskog dana deteta Centar za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“ iz Leskovca u saradnji sa predškolskom ustanovom „Vukica Mitrović“ na teritoriji grada organizovao je takmičenje „Podari osmeh“ za najbolji likovni rad na temu „Najdraži osmeh“. Manifestacija je posvećena zaštiti prava dece i afirmaciji Konvencije o zaštiti prava deteta, a program kojim se obeležava Svetski dan deteta je javna manifestacija prava dece na igru, slobodno vreme i prava na sopstveno mišljenje.
Nosilac kulturno zabavnog programa „Osmeh je nešto što ne treba kriti“ je bio pobednik prošlogOdišnje manifestacije vrtić „Snežana“ Grdelica.
Likovne radove pregledao je stručni žiri u sastavu: Jasmina Vasilev, profesor likovnog vaspitanja u OŠ Josif Kostić Leskovac, Jelena Mihajlović profesor u Visokoj strukovnoj školi za tekstil Leskovac i Zoran Kostić akademski slikar.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare