Otvoreni dan u kasarni u Vranju

 

VRANJE

Kasarna „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ otvorila vrata za građane.

U kasarni „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju Četvrta brigada Kopnene vojske organizovala je druženje sa građanima.

Bio je to tradicionalni “Otvoreni dan” koji ova brigada organizuje već dvanaesti put.

Preko 35.000 građana, predškolaca, đaka, studenata iz Vranja i  Pčinjskog okruga je prošlo kroz ovu akcije u ovoj kasarni, kaže brigadni general, komandant 4. brigade Kopnene vojske Slobodan Stopa.

„Svi oni koji dođu moći će da vide tehniku sa kojom 4. brigada raspolaže, da vide veštine naših vojnika i starešina da se uvere u obučenost i osposobljenost pripadnika naše brigade i da uživaju u druženju sa starešinama i vojnicima. Želim svima onima koji su došli lepo druženje i da iz kasarne „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“  ponesu lepe uspomene”, rekao je brigadni general Stopa.

lo

On je pozvao sve zainteresovane mladiće i devojke da dođu i da se prijave za rad u 4. brigadi Kopnene vojske, jer ima još mesta i mogućnosti da prime sve one koji žele i koji mogu da rade pod uslovima koji su definisani. A to je da odsluže vojni rok i da prođu sve one provere koje su definisane da mogu da budu pripadnici 4. brigade Kopnene vojske.

Veliki broj građana učestvovao je u akciji „Otvoreni dan“. Među njima i učenici Medicinske škole u Vranju.

„Utisci su veoma lepi i pozitivni. Zainteresovane smo zato što nas interesuju borbena vozila i oružje. Pošto smo upisale  Medicinsku školu možda se u budućnosti bavimo vojnom medicinom. Na “Otvorenom danu“ u ovoj kasarni bile smo i prošle godine”, kaže Miljana koja je sa svojom drugaricom, u petak, obišla  kasarnu  „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare