OLIVERA PEŠIĆ I ŽARKO BOGATINOVIĆ KANDIDATI ZA POSLANIKE

LESKOVAC

 

Olivera Pešić i Žarko Bogatinović  biće na listi poslanika SNS i na narednim parlamentranim izborima, odlučeno je na sinoćašnjoj sednici Okružnog odbora  naprednjaka za  Jablanički okrug, saznaje JUGpress.

 

P1290181 P1290178

Sem ovo dvoje dosadašnjih poslanika na poslaničkoj listi će biti i po jedan kandidat iz Lebana i Vlasotinca a imena će biti naknadno uztvrdjena, posle predloga tamošnjih opštinskih odbora .

Jablanički okrug je dobio četiri poslnaička mesta odlukom centrale SNS a na osnovu broja registrovanih glasača, objašnjeno je JUGpressu.

Pešićevu i Bogatinovića je za  poslanička mesta predložio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS.

Činjenicu da mejdu predloženima nije i Goran Vukadinović,  takodje aktuelni poslanik, naši izvori iz vrha SNS tumače kao nameru Cvetanovića da njega „udomi“ na neku bolju poziciju visokog ranga.

Naši izvori navode  da  četvrti poslanik iz Leskovca Ninoslav Girić nema šanse  da se nadje na poslaničkoj listi na koju je, tvrde upućeni, i prošlog puta „upao“ mimo volje Cvetanovića a da je na nju dospeo , navodno , na intervenciju Aleksandra Vučića.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kohones
Kohones
8 godine pre

Ha ha ha haaaa, Sukobe, suze mi teku od smeha.

smeh je lek
smeh je lek
8 godine pre
Odgovori  Kohones

Kaži i meni, da se i ja smejem.

sukob funkcija
sukob funkcija
8 godine pre

Dobar izbor. Sad samo da ne spoje funkciju poslanika sa šefom odborničke grupeSNS , jer nije normalno da tolika stranka nema nekog sposobnog da bude šef odborničke grupe SNS-a, a da nije istovremeno i poslanik. Prvi put je bila žurba, danas su valjda savršeniji, napredniji, mnogobrojniji, pa i mudriji.

Pijacni prodavac
Pijacni prodavac
8 godine pre

Tragedija, Žicko nije na listi…