Održana prva, konstitutivna sednica Privremenog organa grada Leskovca

LESKOVAC

Privremeni organa Grada Leskovca nakon imenovanja od strane Vlade Republike Srbije održao je svoju prvu i konstitutivnu sednicu.

Ovo telo čine gradonačelnik u ostavci, sada njegov predsednik Goran Cvetanović, te članovi Brankica Stamenković, Stefan Kitanović (svi iz SNSm bivši članovi Gradskog veća), dosadašnji predsednik Skupštine grada Aleksandar Đurović (SPS) i Nenad Filipović (JS).

Cvetanović je rekao da Vlada Republike Srbije imenuje Privremeni organ vodeći računa o političkom i nacionalnom sastavu raspuštene skupštine i jedinica lokalne samouprave.

Na ovoj sednici donete su odluke o prestanku madnada odbornika Skupštine grada Leskovca, prestanku funkcije predsednika Skupštine grada Leskovca, prestanku funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Leskovca, razrešenje sekretara Skupštine grada Leskovca, razrešenje zamenika sekretara Skupštine grada Leskovca, prestanku funkcije gradonačelnika Grada Leskovca, prestanku funkcije zamenika gradonačelnika Grada Leskovca, te prestanku funkcije članova Gradskog veća Grada Leskovca.

Za sekretara Privremenog organa Grada Leskovca imenovan je Zoran Vukašinović, dosadašnji sekretar Skupštine grada Leskovca, a za njegovog zamenika Vladimir Branković, dosadašnji zamenik sekretara Skupštine grada Leskovca. (kraj) IS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
SVEVLAD
SVEVLAD
6 meseca pre

Koji smo mi jadnici kad vidim koji ne ljudi sede u skupstinskim klupama.
Nepismene siledzije i veprovi.
Mi smo krivi, jer smo jadni i bedni.

Kreka
Kreka
6 meseca pre

Ne znam koji je razlog raspisivanja lokalnih izbora i ostavki većine gradonačelnika i presednika opština, kad su, čitam, oni i dalje postavljeni na vodeća mesta. Što država džabe troši pare i organizuje lokalne izbore?

Sad daju pare, posle izbora gladovacemo
Sad daju pare, posle izbora gladovacemo
6 meseca pre
Odgovori  Kreka

Drzava ne trosi svoje nego tvoje i moje pare. Drzavnik se nikad ne sune za dzep. Oni su najveci lezilebovici, neradnici, s kupljenim diplomama i iste takve stavljaju do sebe jer su poslusni, kao nesposobni. Ako ih sad ne promenimo organizovace oni i noc vestica, ne samo izbore. I to sve o nasem trosku

Drmr
Drmr
6 meseca pre

Jedino nasi politicari ne daju besplatan prevoz penzionerima sa sela .Povecanje od 5,5 posto ne moze da pokrije penzioneru dva odlaska do grada.A kako do doktora ,placamje racuna ,do banke po penziju?KAZNIMO IH 17 decembra

Mrka
Mrka
6 meseca pre

Štigličar postavii swbe u privremeni organ a to potvrdio hulja pa se opet bahati,laže,ipelješi na sve strane. On je lopovčina i treba ga najuriti,smučio se svima,nepismen je a takve je i postavio oko sebe. Oslobodimo se sekte i faraona na izborima u decembru i snestimo lopova u buvaru.