Odbojkaši, rukometaši i košarkaši dobili sportsku opremu od grada

LESKOVAC

Danas je odbojkašima, rukometašima i košarkašima podeljeno  140 lopti i 182 kompleta trenerki  u nastavku akcije podele opreme sportskim klubovima i organizacijama iz Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović je rekao da je želja da se omoguće što bolji uslovi za rad.
„U toku ove godine smo sportsku opremu već podelili fudbalskim klubovima, kao i članovima stručne strukovne organizacije sudija i organizaciji sudijskih trenera koji su u sastavu Gradskog fudbalskog saveza. Danas će 14 košarkaških, rukometnih i odbojkaških klubova dobiti nove lopte i trenerke. Za nabavku opreme preko Uprave za društvene delatnosti ove godine je izdvojeno dva miliona dinara. Dodatnih 1,5 miliona je izdvojeno za nabavku sportskih rekvizita, a 300.000 za kopačke koje su podeljene fudbalskim klubovima iz Gradske lige. Sa akcijom nastavljamo dalje, a uskoro će opremu dobiti plivači, vaterpolisti, ragbisti i karatisti. Ovakve donacije predstavljaju način da se dodatno unapredi rad u klubovima, jer bez adekvatne opreme nema ni rezultata.“
U ime klubova zahvalio je Vladimir Bulatović, predstavnik Ženskog odbojkaškog kluba „Leskovac 98“, koji je rekao da je grad ne samo prepoznao nego i konkretno pomogao klubovima da što bolje funkcionišu i obećao maksimalan trud na sportskim terenima, jer će se tako sportisti najbolje opravdati uloženo i reprezentovati svoj grad i klubove.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare