Novogodišnji koncert Pavarotiju u čast

NIŠ

Tradicionalni Novogodišnji koncert  TRI TENORA, biće priređen 15. januara 2017. Godine  i posvećen je sećanju na Lučiana Pavarotija, preminulom pre deset godina.

Pavarotiju u čast pevaće mnoge internacionalne zvezde evropske operske scene, poput Marka Frusonija, Frederika Leprea,  Neivi Marteniz. Specijalni gost koncerta je Ivana Jordan uz pratnju Omladinske filharmonije Naissus .

Koncert u hali Čair počinje u nedelju 15. januara od 20 sati, a ulaznice za ovaj muzički spekatkl mogu se po  ceni od 800 dinara  kupiti u Knjižari Nušić, Forum šoping centru i Oficirskom domu.

Ovim  povodom, u Gradskoj kući je danas učesnike koncerta, soliste iz Italije i Meksika, Marka Frusonija, Alesandra Fantonija, Federika Leprea i Neivi Martinez, primila članica Gradskog veća Jelena Mitrovski.

Ona je sa njima razgovarala o značaju ovakvog događaja i ocenila da je koncert koji će biti održan u niškoj hali Čair izuzetno značajan događaj za kulturu, ne samo grada Niša već i čitavog ovog regiona.

Inače, koncert organizuje Omladinska filharmonija Grada Niša, pod dirigentskom palicom Zorana Andrića, kažu u Gradskoj kući.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare