Novogodišnja čarolija za najmlađe u SRC „Dubočica“

LESKOVAC

U SRC Dubočica u organizaciji lokalne samouprave podeljeni su novogodišnji paketići deci do sedam godina starosti iz mesnih zajednica Dubočica, Morava, Stojan Ljubić, Kosta Stamenković, Centar, Veljko Vlahović, Marko Crni, Veternica, Moše Pijade, Prva južnomoravska brigada, Hisar, Milentije Popović, Rade Žunić, Ančiki, Bratmilovce, Bobište, Gornje Stopanje, Vinarce, Donje Stopanje, Gornje Sinkovce, Donje Sinkovce.

Deca, ali i svi oni koji su bili u njihovom društvu mogli su da prisustvuju zabavnom programu u kome je učestvovala pevačica Leontina, Deda Mraz i glumci Narodnog pozorišta Leskovac. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović naglašava da je Nova godina vreme koje svi posvetimo našim najbližima, našoj deci.

„Ovo je vreme zabave, smeha i uživanja i zato smo za vas danas pripremili simbolične poklone i zabavni program. Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam deca važna, da se zalažemo za osmeh i srećno detinjstvo baš svakog deteta i da ćemo i u 2022. dati sve od sebe da odrastate što bezbrižnije i srećnije.“

Nakon Nove godine sledi podela novogodišnjih paketića uz prigodan program u Vučju, Grdelici, Pečenjevcu, Brestovcu i Manojlovcu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare