NOVA SRBIJA PREDALA IZBORNU LISTU

LESKOVAC

Nova Srbija predala je izbornu listu sa 75 odborničkih kandidata, a listu je podržalo 2360 građana.
Slobodan Milošević u ime NS-a rekao je da NS na izbore ide samostalno, a politika i program stranke koji traje godinama i deceniju u gradu se neće zasnivati, kao što se i nije zasnivala na nekim velikim vizijama, velikim idejama, nego je u centru pažnje programa i političkog delovanja čovek, njegovi problemi i njegove potrebe.
„Te potrebe se ogledaju kako u onom infra-strukturnom delu, od zdrave pijaće vode, do dobrih puteva, kanalizacije i egzistencijalnih pitanja koja su vrlo bitna i gde, na žalost, kako u Srbiji, tako i u Leskovcu je prisutna velika nezaposlenost. Leskovac ima rasurse koji se pre sveg ogledaju u poljoprivredi i proizvodnji hrane. Ako 30.000 domaćinstava živi isključivo od poljoprivrede, onda je to jedan od veoma važnih resursa na koji treba da se osloni razvojna politika ovog grada. Razvoj malih i srednjih preduzeća je takođe jedan od važnih resursa. 850 malih i srednjih preduzeća postoji u ovom gradu i meni se čini da su nevidljivi, da maltene ne postoje, a upošjavaju 7500 ljudi i ostvaruju prihod koji je veći od prosečnog republičkog. Po ekonomskim procenama ovom gradu fali još oko 900 takvih preduzeća.
Mi ćemo se zalagati da budžet grada Leskovac bude razvojni, a ne samo socijalni, kako bi omogućio razvoj navedenih potencijala.“
Prvih pet na listi su Slobodan Milošević, Oliver Antanasijević, Ljiljana Božuta, Milica Đukić i Borivoje Stevanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare