DS PREDAO LISTU, U KOALICIJI I LIGA ZA JUG

LESKOVAC

Gradskoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za lokalne izbore predala je večeras  i koalicija okupljena oko Demokratske stranke i koju, sem DS-a, čine i Reformistička stranka, Pokret Pravda i razvoj, Narodni pokret Srbija i Liga za jug.

Listu je podržalo  2262 potpisa.
Saša Stojanović u ime liste kaže da je namera ove koalicije da sa vlasti skine nesposobnu i bahatu vlast i Leskovcu vrati preko potrebno i poštovanje i samopoštovanje.
„Zahvaljujemo svim građanima Leskovca koji su svojim potpisima podržali našu listu uprkos pretnjama gubitka posla, ucenjivanju i zastrašivanju svih vrsta. Našim političkim protivnicima poručujem da se prave demokrate i njihovi prijatelji nikad nisu plašili onih kojima zakon leži u topuzu. O tragovima i čoveštvu nekom drugom prilikom. Svaki potpis na našoj listi je potpis protiv mraka i protiv straha, protiv nezaposlenosti i protiv gladi, protiv odlaska mladih zauvek iz ovog grada, jednom rečju protiv nesposobne politike SNS-a i njegovih političkih satelita na čelu sa Goranom Cvetanovićem.“

 

DS lista 1
Demokratska stranka sa ostalim članovima koalicije biće fokusirana na rešavanje gorućih problema grada poručuje Stojanović.
„Ispravićemo sve greške koje je napravila prethodna vlast sa željom da se Leskovac više nikada ne stidi ni svoje vlasti ni svog gradonačelnika. Nove investicije i nova radna mesta uz podršku privatnom preduzetništvu, hitna decentralizacija grada sa formiranjem novih gradskih opština, podrška poljoprivredi od povećanje subvencija do obezbeđivanje sigurnog tržišta za poljoprivredne proizvode. Ovo su samo neke od tačaka predizbornog programa DS-a, a uskoro ćemo ga u celini prezentovati široj javnosti.“
Na kraju je Stojanović poručio da svi kojima je prethodne tri godine bilo lepo u životu znaju za koga će da glasaju. Pozivamo da za koaliciju oko Demokratske stranke glasaju oni kojima je bilo loše, ali koji veruju da naš Leskovac samo sa ovom koalicijom može da bude bolji grad, grad dostojnih, slobodnih, poštenih i pametnih ljudi, rekao je on .
Prvih pet na listi su Saša Stojanović, Jelena Spirić, Dejan Mitić, Igor Kocić i Ivica Nešić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare