Niš ukrašavao Parking servis

NIŠ

Novogodišnje svetiljke, lampioni sveteleće trake, efekti kojih do sada nije bilo, mogu de videti po celom  Nišu , novogodišnji i Božićni praznici se približavaju a ovaj  godine  grad je ukrašen bolje i lepše nego prethodnih godina, sve to  gradjane košta jedanaest miliona dinara .

Preduzeća koje je danima radi na novogodišnjem imidžu grada je JKP Parking servis.

„Pošto se bliže Božični i novogodišnji praznici, nadam se da će svi oni koji žive u Nišu ili borave ovde za vreme praznika uživati u njemu. Primetno je da ove godine Niš izgleda mnogo lepše i uređenije za vreme praznika. Primetno je da se mnogima sviđa kako smo okitili grad. Ove godine smo imali nove nakite posle mnogo godina i nove ukrase. U centru grada smo počeli od svetlećih kugli, preko Obrenovićeve ulice, preko zvezdanog neba veličine 17×17 u Kazandžijskom sokačetu. Imamo po prvi put ukršen tvrđavski most, ulaz u tvrđavu je ukrašen ledenom zavesom, a svetleća jelka veličine 6 metra ispred Narodnog pozorišta“ , rekao je Marko Janković, direktor JKP Parking servis

Najomiljeniji ukras je ogromni svetleći paket u Obrenovićevoj ulici koji svima služi kao dekor za fotografisanje. Vilin konjic na Trgu kralja Milana, još jedno je iznenađenje, inače  kako je rečeno ,  iznenađenje koje se dugo spremalo i to je poklon JKP Parking sevrisa.

“Smatrali smo da naš grad treba da sija blistavije I jače. I angažovanjem naših radnika uspeli smo da napravimo predivne ukrase. Deca uživaju slikajući se pored njih, dodao  je Janković”

Ukrašavanje grada koštalo je 11 miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare