Proslava 12 godina opštine Crveni krst

NIŠ

Svečanom akademijom na Elektronskom fakultetu, u prisustvu preko 270 gostiju,  danas je gradska opština Crveni krst proslavila 12 godina postojanja.

„Cilj gradske opštine  od kako je formirana jeste da bude servis svojih građana i siguran sam da je ovaj cilj ostvaren, jer svi servisi usluga koji postoje u gradu, GO Crveni krst ima. Imamo odeljenje za socijalni rad, šalter za objedinjenu naplatu, šalter matičara, poštanske usluge, policijsku stanicu, tako da smo sve servise objedinili, a gradska opština Crveni krst je najveća od svih ostalih gradskih opština, imamo preko 35 000 stanovnika, 23 seoska naselja, 3 gradska naselja. Prioriteti su nam komunalna infrastruktura, socijalna politika i briga o omladini“ – rekao je predsednik GO Crveni krst, prof. dr Miroslav Milutinović.


Na svečanosti je rečeno da su u opštini zadovoljni činjenicom da su postali pravi servis građana I da im je namera da u narednom periodu privuku što više investitora. Predsednik opštine je dodao da su po novom statutu grada dobili  veće ingerencije i smatra da su Nišlije zadovoljne radom GO Crveni krst.

“ Kroz ovu gradsku opštinu prolazi koridor 10 I železnica Srbije . Sada je u ekspanziji naš aerodrom, otvoren je I kargo saobraćaj, tako da sam siguran da ćemo biti interesantni našim privrednicima”, dodao je Milutinović.

Gradska opština Crveni krst zauzima skoro trećinu površine grada Niša, a ima najmanji broj građana,  oko 35.000 .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare