Nikola Denić i Mila Petrović najbolji sportisti Bojnika u 2021. godini

BOJNIK

Sportski Savez opštine Bojnik nagradio je najbolje sportiste i sportske radnike za postignute uspehe i doprinos razvoju sporta u 2021. godini.

Plaketu kao najbolji sportista u 2021. godini dobio je Nikola Denić, osvajač velikog broja medalja na državnim, regionalnim i svetskim takmičenjima. Najbolja sportistkinja je Mila Petrović, jer je svojim izuzetnim zalaganjem i kvalitetom izrasla u nosioca igre u Ž.O.K. „Pusta Reka“.

Strahinja Jovanović je najbolja mlada nada opštine Bojnik za 2021.godinu, član mlađih kategorija fudbalskog kluba „Pusta reka“ Bojnik, koji se svojim radom i talentom već sada istakao kao nosilac igre u budućnosti

Saša Dajević je najbolji sportski stručnjak opštine Bojnik u 2021. godini iz redova trenera, profesora fizičke kulture i sportskih stručnjaka i to za izuzetne rezultate u planinarskom sportu, za licenciranje i obuku preko sto planinara u protekloj godini.

Stonoteniski klub „Pusta reka“ Bojnik izabran je za najbolji sportski kolektiv opštine Bojnik.

Uručeno je i 12 zahvalnica, a dobili su ih: Zoran Gopić – za promociju i unapređenje sporta, Predrag Đorđević – za promociju i unapređenje sporta, Nenad Jovanović – za promociju i unapređenje sporta, Košarkaški klub „Pusta reka“ – za promociju i unapređenje sporta, Dragan Stojanović – za promociju i unapređenje sporta, Dalibor Ljubenović – za promociju i unapređenje sporta, Dragan Milenković – za životno delo i izuzetan doprinos u razvoju plivanja, atletskih disciplina, kao i promociju sporta u opštini Bojnik, Slobodan Tošić – za životno delo i doprinos u razvoju i promociji šaha, kao i promociju sporta u opštini Bojnik, USH Bojnik – za promociju sporta i stvaranju boljih uslova za bavljenje sportom, Stojan Vidanović – za promociju sporta i stvaranju boljih uslova za bavljenje sportom, Dragan Živković – za promociju i unapređenje sporta u seoskim mesnim zajednicama i Srđan Ivković – za promociju sporta, kao i izuzetan doprinos u razvoju odbojke u opštini Bojnik.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare