Narodni pokret Srbije Vlasotince: Odbornici izglasali plan detaljen regulacije za trovačnicu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VLASOTINCE

Narodni pokret Srbije Vlasotince obaveštava građane da su odbornici Opštine Vlasotince izglasali plan detaljne regulacije za trovačnicu, asfaltnu bazu koja je u vlasništvu firme “AB Kop”, iako je na snazi pravosnažno i izvršno Rešenje o rušenju nelegalnog objekta! Po starom običaju naprednjačke klike, novac i interes pojedinaca ponovo je nadvladao zdrav razum. Ovim potezom pokazali su da im je briga za zdravu životnu sredinu i zdravlje svih građana poslednja na listi prioriteta, saopšteno je iz ovog pokreta. 

“Kao da to nije dovoljno loše, izglasali su i to da se, u ime svih nas, Oktobarsko priznanje, kao najveće priznanje koje dodeljuje naša opština, dodeli humanitarnoj organizaciji “Humana srca”. Vlasnica nagrađene organizacije je Danijela Vasiljević, ćerka Slobodana Tešića, čoveka koji nam je svima dobro poznat kao najveći trgovac oružjem na Balkanu. Tešić je Vučićev čovek, osoba koja se nalazi na Interpolovoj poternici i na crnoj listi SAD-a i koja je glavni akter afere Krušik. Naravno, on je i jedan od najvećih finansijera SNS-a, zbog čega ne čudi da su naprednjaci odlučili da mu se simbolično “zahvale”. Gospodo odbornici, da li ovim potezom želite da pošaljete poruku građanima da su kriminogene aktivnosti poželjne vrednosti za koje se zalažete? 

Vlasotinčani se sigurno neće složiti s vama i neće vam ovo oprostiti – ni vama, podizačima ruke, a ni vama, gospodo, na čelu opštine!!!

Ovo su ljudi koji odlučuju o sudbini i zdravlju naše dece i građana, podižući ruku bez razmišljanja svojom glavom, samo sa ciljem zadovoljavanja vrhovnog faraona. Koliko ćemo još trpiti da se o važnim pitanjima građani ne pitaju ništa ukoliko nisu deo naprednjačke kamarile? “, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji, kakva nam je i poslata. (kraj) SA/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare