Narodna stranka: Predsednica opštine Trgovište koristi opštinski sajt za stranačku kampanju

TRGOVIŠTE

Javna je tajna da neki vlastodršci stavljaju znak jednakosti između građana svojih opština i vladajuće stranke, ali rukovodstvo opštine Trgovište je pokazalo elementarno nepoštovanje najpre svojih stanovnika a zatim i svih ostalih koji nisu članovi stranke, saopštila je Narodna stranka.

” Na sajtu opštine Trgovište kao i zvaničnim facebook stranicama i profilima opštine Trgovište, objavljena je informacija o aktivnostima predsednice opštine Miljane Zlatković u maniru predizbornog pamfleta.

Naime, kako se može videti na sajtu ona je 18. februara sa svojim saradnicima podelila pomoć građanima opštine Trgovište, reč je o paketićima za mališane,  garderobi i obući za najmlađe i kako se navode ovi paketi su „stigli su i do najudalјenijih sela u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Trgovište“

Sve to ne bi bilo sporno, osim činjenice da se u informaciji može dalje pročitati da  „Lokalna samouprava godinama unazad sprovodi politiku Aleksandra Vučića ,, Za našu decu” o čemu govore dela“.

Kao da je i ovo malo, i da je evidentna zloupotreba prvenstveno dece, a zatim i opštinskog sajta svih stanovnika opštine Trgovište u nastavku se može pročitati i izjava predsednice opštine koja glasič.

–           Naša lokalna samouprava će i dalјe kao i do sada sprovoditi akcije pomoći svim građanima na našoj teritoriji jer kroz politiku Aleksandra Vučića –  rekla je Stojanović Zlatković i neizostavno dodala stranački slogan i to napisan velikim slovima „ZAJEDNO MOŽEMO SVE”.

Podsećamo da su glasila lokalnih samouprava namenjena svim građanima kojoj god stranci pripadaju i da se ne bi trebalo zloupotrebljavati u političke svrhe.

Ako je korišćenje stranačkih slogana u ovom slučaju vladajuće partije, na sajtu opštine Trgovište, odluka skupštine ili drugih organa, mi kao jedina opoziciona stranaka zahtevamo da i naša saopštenja i aktivnosti budu objavljivane na sajtu opštine Trgovište kao i na zvaničnim facebook stranicama i profilima opštine Trgovište”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Narodne stranke Trgovište.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare