U Zdravstvenom centru Vranje preminula dva pacijenta

VRANJE

Korona brojke padaju, ali i broj onih koji ne žele da se vakcinišu. U toku jučerašnjeg dana u Vranju je imunizovano samo 18 osoba i to uglavnom trećom dozom. Dešavalo se da u toku dana niko ne dođe da primi prvu dozu vakcine, kao što je to bio slučaj prethodnog dana. Do sada je u Vranju dato 118.889 doza svih vakcina.

Ubuduće Zdravstveni centar Vranje izveštaj o imunizaciji dostavljaće jednom nedeljno, a ne kao do sada svakog dana, saopšteno je iz ove ustanove.

Od posledica korona virusa u kovid bolnicama Zdravstvenog centra preminula su dva pacijenta. Hospitalizovano je ukupno 37 bolesnika, od kojih su 24 na kiseoniku.

Tokom proteklog dana nije bilo novih prjema, dok su tri  pacijenta otpuštena, od kojih je jedan transportovan za Kruševac.
Prema poslednjem zvaničnom preseku Gradskog štaba za vanredne situacije zaraženo je 30 osoba od 141 testirane sa područja Pčinjskog okruga.

U Vranju je registrovan 21 slučaj infekcije. Iz Vladičinog Hana su četiri, Preševa tri i Surdulice su dva zaražena.

Bujanovac, Trgovište i Bosilegrad nemaju novoinficirane.

U Kovid ambulanti ATD u nedelju su se javila 34 pacijenta sa sumnjom da imaju kovid. Sa kontrolnim pregledima ukupno je bilo 68.

Pregledano je u Dečjoj kovid ambulanti 15 dece. Testirano 12. Antigenskim testom je utvrđeno da su zaražena četiri deteta predškolskog i školskog uzrasta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare