Naprednjaci u Nišu slavili uz pesmu “Ne može nam niko ništa”

NIŠ

Srpska napredna stranka je zahvaljujući Aleksandru Vučiću i zahvaljujući našem radu uspela da ostvari najveću pobedu u istoriji višestranačkog sistema u Srbiji, rekao je poverenik te partije Zvezdan Milovanović kada je SNS započeo slavlje nakon prvih saopštenih rezultata.

                            „Ubedljiva pobeda SNS-a na svilm listama ne samo u Nišu nego u čitavom okrugu. Od 16 lista Nišlije su najveće poverenje dali našoj stranci i time su pokazali da veruju Aleksandru Vučiću, našim članovima i veruju u ono „Srbija na pravom putu“. Srbija to jeste i tek će to biti. Nastavljamo da radimo i gradimo i ojačavamo zemlju i region. Trenutno smo najjači u regionu, a i kada je Okrug u pitanju. Za našu listu za Skupštinu Srbije najveći broj glasova SNS je osvojio u Doljevcu 85,7%, zatim u Merošini 77,77%, Ražnju 76,68%.  Kada su liste za opštinske odbornike najveći broj glasova osvojila je lista Aleksandar Vučić – za našu decu u Merošini 68,29%, Gadžin Hanu 58,14% i Svrljig“, istakla je prva na listi za Grad Niš Dragana Sotirovski.

                   Prema rečima Darka Bulatovića gradonačelnika Niša Darko Bulatovića rezultat postignut na ovim izborima posledica je dosadašnjeg rada.

                  „Ovaj rezultat pokazuje očekivanje građana Niša, a to je da još više radimo i ulažemo, da se bavimo životnim svakodnevnim problemima koji ih muče, da rešimo puteve, vodu, da nastavimo izgranju saobraćajnica, da stvorimo uslove da se u našem gradu živi bolje. Mi smo spremni na izazov, jer više nismo sami, iza ovog grada stoji Vlada, država, stoji predsednik ove zemlje“, kazao je Bulatović u svom obraćanju.

                  Grad Niš je listi „Aleksandar Vučić za našu decu“ za srpski parlament takođe ukazao najveće poverenje. Od 176 biračkih mesta, obrađeno je 95 i naprednjaci su osvojili 57,96%. Kada je grad u pitanju, od 54 obrađenih Srpska napredna stranka je osvojila 61,79% odsto.

                „SNS je u Nišu dobila 60.000 glasova od 102.390 izašlih birača“, rekao je poverenik Zvezdan Milovanović. Dodao je da na ovim izborima izašlo za 20.000 manje birača nego 2016. godine.

                 „Ako 102.390 birača izašlo na izbore, od tog broja SNS je u Nišu dobila 60.000 glasova, mi možemo da zaključimo da nikada nije dobila toliko. Ja mogu samo da zaključijm da se radi o povećanju poverenja. SNS je na ovim izborima dobila 16.000 novih glasača na listi za grad. Ako znamo da je bilo 16 lista, izlaznost manja, ali za evropske kriterijume velika, dobili smo nikad veću podršku”, zaključio je Milovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare