Najboji vranjski sportisti u 2021. godini

VRANJE

Najbolja sportistkinja u protekloj godini je Dragana Aleksić, članica IRON MMA tima, dok je najbolji sportista Davor Tasković, član RK ,,Vranje 1957”.

Klub malog fudbala Vranje je najbolji sportski kolektiv.

Najbolji stručnjak u oblasti sporta za 2021. godinu je fizioterapeut  Goran Mitrović Moca.

Za sportskog radnika godine izabran je Marjan Đorđević Macan, predsednik KMF „Vranje“, dok je nagrada za najboljeg trenera pripala Goranu Jovanoviću Belom, treneru KMF „Vranje“. 

Sportsko iznenađenje u pojedinačnoj kokurenciji  je Marko Tasić, član Kik-boks kluba „Vranje“, a u kolektivnoj Joca Ristić, član ŠF ,,Prestiž”.

Specijalna sportska priznanja dodeljena su odbojkašu Aleksandru Nedeljkoviću i Dejanu Osmanoviću Kaleji, predsedniku FK „Radnički“.

Nagrada za životno delo u oblasti sporta pripala je šahisti Radomiru Raši Stanojkoviću, dok je nagrada za posebno angažovanje i dostignuća u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi dodeljena Saši Ćukoviću članu AK „Vranjski maratonci“.

Posthumno je priznanje uručeno porodicama Dragana Antića, košarkaša, Miodraga Nikolića Robija,  trenera rukometa, kao i fudbalera Radeta Aleksića i Stojana Kostadinovića Coceta.

Dodeljena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim nadama Grada Vranja.

„Sport je važan, ne samo zbog medalja i nagrada, već i zbog zdravlja, ali i vaspitanja i socijalizacije dece. Lokalna samouprava nastoji da poboljša uslove za razvoj takmičarskog sporta, ali i organizovane rekreacije, sa posebnim osvrtom na sport dece predškolskog i školskog uzrasta. U narednom periodu aktivnosti grada u oblasti sporta biće usmerene na unapređenje sportske infrastrukture“, rekao je gradski većnik za sport Nenad Đorđević.

Svečanost je organizovana u okviru obeležavanja Dana grada Vranja. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare