Čitaoci javljaju: U kancelariji MZ Hisar aktivistkinje SNS upisuju građane

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da Mesnoj zajednici “Hisar”, kancelarija zadnja desno, pored uposlene, koja tu radi su još dve aktivistkinje SNS.

Naši čitaoci tvrde da je na stolu za kojim sedi jedna od aktivistkinja gomila belih fascikla sa natpisom GM 130, GM 38 i tako naslagane jedna preko druge.

Misle da se, verovatno, radi i glasačkim mestima broj taj i taj.

Čitaoci pišu da dolaze ljudi , predaju papire sa očitanim ličnim kartama i da aktivistkinje sve to stavljaju u fascikle sa oznamama GM .

“O čemu se tu rad i zašto koriste prostorije grada a ne rade te stranačke aktivnosti u svojim prostorijama , ako “mute” nešto sa izborima i glasovima_?” pitaju u poruci naši čitaoci.

Mi ovu poruku objavljujemo kako smo je i dobili od čitalaca.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aleksandar
Aleksandar
2 godine pre

Tu se prikupljaju podaci za dnevnice članova biračkih odbora od 16. 01.
Ne mogu da verujem da vi sveznajući to ne znate.

Aca Milenkoviċ
Aca Milenkoviċ
2 godine pre

A šta ste vi mislili? Da NEĊE da kradu? Nego śta će, nego da kradu! UVEK su krali, a tek će sad da kradu! I to na desetine hiljada glasova! Znam da ćevovo da proĉitaju te Meskove glupače, pa bi ih podsetio da je to što rade krivično delo za koje se dobija dugogodiśnja robija.

IZBORI broj dva
IZBORI broj dva
2 godine pre

Lopovi bili i ostali tu se najvise kradu izbori u toj mesnoj zajednici.Sve organizovano zadnjih sat vremena i nakon zatvaranja se potkupe posmatraci da izadju i brzopotezno zaokruzivanje .

Dragan
Dragan
2 godine pre

Više se i ne kriju…