Na stranačkoj slavi u Jagodini Filipović preuzeo kolač za sledeću godinu

LESKOVAC

U prostorijama Jedinstvene Srbije u Jagodini juče je, na verski i državni praznik Sretenje gospodnje, sečenjem slavskog kolača proslavljena po 16 put stranačka slava na čelu sa predsednikom Draganom Markovićem Palmom, a slavi Jedinstvene Srbije prisustvovale su i delegacije koalicionih partnera kao i brojni gosti i građani.
„Program Jedinstvena Srbija je poznat, borba za socijalnu pravdu, broba protiv bele kuge, nova radna mesta, borba za državne i nacionalne interese i da nastavimo evropski put Srbije“, rekao je na proslavi Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, parlamentarne stranke koja jedina nema centralu u Beogradu.
„Glasove možete da dobijete samo od naroda, onda kada to zaslužite, kada imate dobar izveštaj o radu, kada imate dobar plan rada za naredni period i kada imate poverenje. Mi imamo i jedno i drugo i treće”, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.
Proslava Sretenja, stranačke slave Jedinstvene Srbije naredne godine biće održana u Leskovcu. „Leskovac i naš gradski odbor sa radošću će naredne godine biti domaćin i kolačar stranačke slave, Sretenja gospodnjeg”, naglasio je po preuzimanju slavskog kolača potpredsednik Jedinstvene Srbije Nenad Filipović.


U fokusu Jedinstvene Srbije Leskovac u narednoj godini biće očuvanje porodice i tradicije kao stubova podjednakog razvoja seoskih i gradskih područja, rekao je Nenad Filipović, i kao primer domaćinskog odnosa u politici naveo je predsednika JS Dragana Markovića Palmu i uspehe, koje je uz poverenje građana ostvario u Jagodini.
„Znamo koliko vredimo, na druge stranke se ne obaziremo, zato Jedinstvena Srbija na izbore za lokalne organe vlasti u Leskovcu nastupa samostalno, kako bi se glas i volja naroda ispoštovala, rekao je Nenad Filipović, koga je kao predsednika Gradskog odbora članstvo kandidovalo za gradonačelnika Leskovac.
Centralna proslava 16. rođendana i krsne slave Jedinstvene Srbije u prisustvu članova stranke iz svih krajeva Srbije završena je sinoć u Beogradu.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Lombrozo Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Lombrozo
Gost
Lombrozo

Tužna slika za Srbiju 2020. godine.

Проститутки Бишкека