Na Medijaninom kulturnom letu rokenrol, pop muzika i narodnjaci

NIŠ

Ovogodišnje Medijanino kulturno leto u Parku Sveti Sava održaće se od 9. do 11. avgusta. Kako najavljuju organizatori iz Gradske opštine Medijana u tri dana će biti održano nekoliko koncerata a prvi će u utorak nastupiti Dejan Cukić.

 Narednog dana, u sredu, nastupaće Željko Vasić i Mira Škorić, dok će poslednje večeri pevati Anđelina Vujović koja nastupa pod nazivom Angellina i  čiji je planirani nastup za Srpsku Novu godinu tada otkazan usled povećanog broja zaraženih od kovida u Nišu a podsetimo se, opština Medijana je za njega bila spremna da izdvoji 15.000 evra.

                            Svi koncerti počinju u 21 sat, sem koncerta Mire Škorić koja će nastupiti u 22.40.                             “Besplatni koncerti koje Gradska opština Medijana poklanja građanima, deo su kulturne ponude Grada Niša i obeležje Svetosavskog parka u kojem tokom leta Nišlije provode velikideo slobodnog vremena.” – saopštavaju organizatori Medijaninog kuturnog leta i dodaju da se tradicionalno na koncertima okuplja nekoliko hiljada Nišlija i Nišlijki.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare