Na južnom prilazu gradu radovi po planu, tvrde nadležni

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je radove na rekonstrukciji puta Leskovac – Vlasotince, u delu koji se radi naselju „Podrum“. Na ovoj lokaciji u toku su i radovi na vodovodnoj mreži, te izgradnji kanalizacione mreže prema Kvantaškoj pijaci. Za renoviranje puta Leskovac – Vlasotince, u dužini od 6,5 kilometara, namenjeno je 283 miliona dinara. Radovi su počeli krajem septembra i trebaju da budu završeni za 11 meseci. Jedini neplanirani radovi koji bi trebalo da se ovde obave su na niskonaponskoj mreže, odnosno sve bandera prema Leskovcu moraju da se dislociraju oko dva metra, kako bi kolovoz bio širi. Vodovodna mreža je dužine 1,5 kilometara, u šta je uloženo je 14,2 miliona dinara, dok je za 1,9 kilometara kanalizacione mreže namenjeno 31,1 milion dinara. Nakon završetka radova 39 korisnika biće prevezano na vodovodnu mrežu u ulici Sime Pogačarevića, kao i meštani sedam bočnih ulica. Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca je podsetio da je frekvencija između dve najveće opštine u Jablaničkom okrugu intenzivna.

„Ovde se nalazi i veliki broj privrednih subjekata i zato je i neophodno bilo urediti ovoj put. Biće urađena dva kružna toka, što dovoljno govori o tome da se vodi računa o bezbednosti saobraćaja. Mogu da kažem da sam zadovoljan intenzitetom radova, jer se radilo i za vreme ove epidemije.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
AntiBOT
AntiBOT
4 godine pre

I da li će neko da odgovara za ove ne planirane radove bando lopovska? Ej koji to mozak može da napravi projekat i koji mozak može da odobri projekat bez izlaska na teren i provere na terenu?!? I koliko će da nas košta brljotina ovog stručnjaka – lopova?