Ministar za rad u Leskovcu bio da bi skinuo kutije sa poklonima, Jurom i inspekcijom rada se nije bavi

LESKOVAC


Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je boravio u Leskovcu, objavljeno je na sajtu grada.

Novinari, koji se pozivaju da proprate iscrtavanja prešačkog prelaza, postavljene semafora i košenje trave o boravku ministra , koji je nadležan i za inspekciju rada koja je pod istragom zaštitnika građana zbog Jure, nisu o njegovom dolasku obavešteni.

U objavi na sajtu grada se navodi da je Đorđević sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem posetio Ustanovu za starije i odrasle gde je uručio zaštitnu opremu i sa direktorkom Gordanom Savić razgovarao o stanju u Ustanovi i raspitivao se o potrebama korisnika i zaposlenih.

U razgovoru sa Cvetanovićem Đorđević je najavio prijem na neodređeno osoblja zdravstvenih radnika koji su radili u Ustanovi za starije i odrasle u vreme pandemije korona virusa a koji nemaju stalno zaposlenje. Prema njegovim rečima novo osoblje će biti zaposleno od prvog juna.

U ovoj objavi nema ni reči o tome dal je nadležni ministar, koji bi trebalo da se, prvenstveno, brine o radnicima i pošovanju radnih prava, pitao za Juru.

Po objavljenim fotografijama bi se reklo da je on, izgleda u Leksovac došao da bi istovario pomoć.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maki
Maki
3 godine pre

Naravno,dodjemo da se slikamo,napucamo mesista i rostilja a za ljude koje u kompanijama u Leskovcu izrabljuju bas briga,nista se ne resava,Jura i dalje radi bez problema i to je,sramota,koliko se neki tj oni glavni hvale da je super toliko je gore i sve ce biti gore i jadnije,ubijaju nas maksimalno i sa posebnim sladom,gleda vas onaj iznad nas i vratice sve,od njega treba da se plasite…

prevaranti
prevaranti
3 godine pre

Upomoć Srbi ovo li je ministar… Ne dočekujte neškolovane šarlatane… naprednjaci, ako boga znate štitite sistem i Srbiju od ovakvih ljudi ! Pedjo ako znam da su naprednjak ali ne radi ovo, ne brukaj porodicu, jer će se ovo promeniti, a onda !!!!

Lea
Lea
3 godine pre

Bravo Jugpress!!!

Savle
Savle
3 godine pre

Koj djavo idu u dom za stari? Jos fali da i njih zaraze!