Miloš Cvetanović opet izabran za načelnika Gradske uprave

LESKOVAC

Miloš Cvetanović je na današnjoj sednici Gradskog veća i zvanično izabran za načelnika Gradske uprave na period od još pet godina.

Cvetanović je i do sada obavljao ovu funkciju a izabran je na konkursu koji je nedavno sproveden.

Danas je rečeno da je predsednik te komisije bio član Gradskog veća Stefan Kitanović i da se na konkur prijavio samo jedan kandidat.

Predsednik gradskog veća i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao dana da je Miloš Cvetanović veliki borac za koga ne postoje nerešivi problemi.

Da je borac potvrđuje i činjenica da pobedio malignu bolest i to bez dana odsustva sa posla zbog bolovanja, naglasio je Cvetanović.

” U ovih desetak godina koliko sarađujemo pokazali st eda imate energiju, znanje, sposobnost, da znate da radite skoro svake subote i nedelje, da se odazivate uvek na pozive i da ste veliki borac. I onog trenutka kada vas je napala maligna bolest vi ste je pobedili i tu ste pokazali jačinu i snagu. Smatram da ste zaslužili da nastavite da radite ovaj posao. Nikada od vas nisam čuo da je nešto nemoguće i da je teško. Ono što bih vama preporučio je u ponedeljak, i bez mogu prisustva, održite i sastanak sa direktorima javnih preduzeća, a da vam šefovi odeljenja jednom nedeljno dostavljaju izveštaje i da to na gradskom veću i na skupštini sumiramo i predstavimo građanima. Siguran sam i da deo upošljenika u radno vreme završava svoje privatne obaveze. Ja radim 15 sati dnevno i ponekad ne stižem sve da uradimo, a oni uz posao stignu da urade i privatne poslove, da rade poljoprivredu i ja sam siguran da u radno vreme rade svoje privatne poslove. Previše ste fleksibilni i morate da imate mesečne izveštaje da na osnovu rezultata rada cenite rad svojih saradnika” , rekao je Cvetanović.

Miloš Cvetanović se zahvalio gradonačelniku na lepim rećima i savetima, dodao da će se truditi da nastavi da radi još bolje i da je rad sa gradonačelnikom Cvetanovićem velika životna škola.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Džoka
Džoka
2 dana pre

Bravo najzad jedan čovek iz grada a ne iz sela :). Koga fermate sa tim izveštajima? Još jedan trošak, toneri, papir! Većina radnika u opštini ti je sa sela, na šefovskim mestima su takodje ljudi sa sela, o čemu pričaš!?!