Mesni odbori SNS dele poklone deci i za Svetog Savu

LESKOVAC

Mesni odbori Srpske napredne stranke danas je delio poklone deci u vrtiću u Bratmilovcu i predškolskoj grupi u Mrštanu , sve to povodom školske slave Sveti Sava.

Pokloni su sadržali bojanke, flomastere, plastelin i slične stvari potrebne deci tog uzrasta.


Mirjana Dimitrjiević, predsednik Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Bratmilovcu kaže da su odbori ove stranke u Bratmilovcu i Mrštanu došli na ideju da daju skromni doprinos obeležavanju Svetog Save.
„Prikupili smo novac u skladu sa svojim mogućnostima i odlučili da danas dođemo u vrtić „Bubamara“ u Bratmilovcu. Ovde dolaze deca iz Bratmilovca, Mrštana, naselja Ančiki, a ima i dece iz Manojovca. Zbog hladnog vremena danas nisu došla sva deca, ali mi ćemo ostaviti poklone koje smo kupili i za oni koji će se narednih dana pridružiti svojim drugarima. Kupili smo nešto za šta smo mislili da će deci da razvije kreativnost, a to su lenjiri sa šablonima životinja koji treba deci da usade ljubav prema priorodi, flomastere, bojanke, plasteline… Pedesetak paketića je spremnljeno. Posetićemo i Mrštane gde je sedmoro dece u predškolskoj grupi.“


Slična akcija izvedena je i u naselju Ančiki, gde je mesni odbor SNS-a podelio šezdeset paketića najmlađima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare