MESNA ZAJEDNICA HISAR KONAČNO DOBIJA SPORTSKI TEREN

LESKOVAC

Iz gradske kase bice itdvojeno 37,5 miliona dinara za  izgradnju devet sportskih terena, nekoliko zaštitnih ograda, tribine u Brestovcu i svlačionice u Gornjem Krajincu.

 

ALER u ovom trenutku realizuje tri kombinovana terena za male sportove na tri različite lokacije i sama ta investicija iznosi 9,3 miliona dinara. Rok za završetak radova je 60 dana. Tereni se rade u okviru programa za razvoj sporta, pre svega predškolskog i školskog. Gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima je obišao radove u mesnoj zajednici Hisar, pored Antituberkuloznog dispanzera, gde se na keju gradi sportski teren.

Tu je najpre postavljen tampon od rečnog šljunka u debljini od 30 centimetara, a za koji dan postaviće se i asvalt debljine 10 centimetara na preko 1000 metara kvadratnih.
Zoran Stamenković, predsednik mesne zajednice Hisar, zahvaljujući na podršci koju je grad pružio u realizaciji ovog projekta, rekao je da će najzad i ova mesna zajednica imati sporstki teren gde će mladi i svi ostali moći da zadovolje svoje potrebe za sportom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare